Από Αθήνα για Περιβόλι

Ακολουθήστε τη βόρεια κατεύθυνση της Εθνικής Αθηνών Λαμίας. Στην έξοδο της Λαμίας ακολουθήστε την επαρχιακή οδό προς Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα. Μετά την Καλαμπάκα, στη διασταύρωση Χάνι Μουργκάνη, στρίβετε δεξιά και κατευθύνεστε προς Γρεβενά. (Απόσταση 417 χλμ, μέσω Τρικάλων). Οταν φθάσετε στα Γρεβενά ακολουθείτε τις παραπάνω οδηγίες από Γρεβενά για Περιβόλι. Σύνολο διαδρομής 460 χλμ. περίπου 6 ώρες και 10 λεπτά.

Εναλλακτική διαδρομή, που προτιμάται από αρκετούς πελάτες, είναι από Μουργκάνη συνεχίζετε ευθεία για Μέτσοβο ώσπου από την έξοδο Παναγίας συναντάτε την Εγνατία. Ακολουθείτε και στρίβετε στην έξοδο Α2/Ε 90 για Γρεβενά και στην πρώτη είσοδο Γρεβενών (Μαυραναίοι, Χιονοδρομικό Βασιλίτσας, Εθνικός Δρυμός Βάλια Κάλντα ) ακολουθείτε αριστερά τη διαδρομή για Μαυραναίοι, Ζιάκα, Περιβόλι. Σύνολο διαδρομής 464 χλμ. περίπου 6 ώρες και 15 λεπτά.

Η εναλλακτική διαδρομή, αλλά πιο μακρινή, είναι: συνεχίσουμε να ακολουθούμε την Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης έως τη Λάρισα και στην έξοδο προς Τρίκαλα ακολουθούμε την επαρχιακή οδό Λάρισας-Τρικάλων. Μετά τα Τρίκαλα συνεχίζουμε προς Καλαμπάκα ,Γρεβενά και Περιβόλι. Σύνολο διαδρομής 555 χλμ. περίπου 7 ώρες.


ΟΔΗΓΙΕΣ

Το Ξενοδοχείο Valia Calda βρισκεται στο χωριό Περιβόλι που είναι προσιτό με ένα άνετο ταξίδι μέσω Εγνατίας ή Εθνικής Οδού. Η διαδρομή Γρεβενά = Περιβόλι είναι δασική μέσα από έλατα και πεύκα με πανέμορφη θέα.

Το πιο κοντινό βενζινάδικο έιναι στο χωριό Μαυραναίοι, 30 χιλιόμετρα μακρια απο το χωριό Περιβόλι.

Από Γρεβενά για Περιβόλι
Ακολουθήστε το κεντρικό δρόμο μέσα στην πόλη των Γρεβενών. Στο πρακτορείο ΚΤΕΛ, στρίβετε αριστερά και κατευθύνεστε προς τα χωριά Ζιάκα, Περιβόλι, Αβδέλλα. Περνάτε τα χωριά Μαυραναίοι, Ζιάκα και ακολουθείτε το δρόμο για το χωριό Περιβόλι. Διασχίζετε το χωριό και φθάνετε στο Ξενοδοχείο Valia Calda. (43 χλμ -55΄)

Από Θεσσαλονίκη για Περιβόλι

Ακολουθήστε την Εγνατία Οδό για Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά. Περνάτε έξω από την Βέροια, την Καστανιά, έξω από την Κοζάνη και φθάνετε στα Γρεβενά. Όταν φθάσετε στα Γρεβενά ακολουθείτε τις παραπάνω οδηγίες από Γρεβενά για Περιβόλι. Σύνολο διαδρομής 212 χλμ. περίπου 2,5 ώρες.

Από Καβάλα για Περιβόλι

Ακολουθήστε την Εγνατία οδό, έξω από την Θεσσαλονίκη, συνεχίζετε για Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά και συνεχίζετε για Περιβόλι. Σύνολο διαδρομής 362 χλμ. περίπου 3 ώρες και 50 λεπτά.

Από Πάτρα για Περιβόλι

Ακολουθήστε τη διαδρομή Ρίου - Αγρινίου, πάρτε την Ιόνια Οδό για Άρτα και Ιωάννινα και πριν την πόλη των Ιωαννίνων μπείτε στην Εγνατία Οδό Ε90 /Α2 με κατεύθυνση προς Γρεβενά. Πάρτε την έξοδο προς Μαυραναίοι από Εγνατία και ακολουθήστε τη διαδρομή Ζιάκα, Περιβόλι. Σύνολο διαδρομής 340 χλμ. περίπου 4 ώρες και 30 λεπτά.